Ognjen Vukojević oslobođen optužbi za obiteljsko nasilje: Supruga odbila svjedočiti u postupku

Foto: fah

Supruga Ognjena Vukojevića, izbornika mlade U-20 reprezentacije te bivšega nogometnoga reprezentativca, odbila je svjedočiti u postupku u kojemu je prije 20-tak dana prijavila supruga zbog prijetnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Općinsko državno odvjetništvo je odbacilo policijsku kaznenu prijavu protiv Vukojevića, a bivšemu Vatrenome su ukinute i mjere opreza, zabrane približavanja supruzi.

Podsjetimo, početkom mjeseca Vukojević je uhićen zbog prijetnji koje je policiji prijavila njegova supruga, inače bivša Miss hrvatske Andreja Ćupor. Tada je Državno odvjetništvo, bez navođenja identiteta, objavilo kako je 7. svibnja u njihovoj obiteljskoj kući zaprijetio supruzi, a zatim joj istrgnuo mobitel kada je htjela nazvati policiju.

“Mogu potvrditi kako sam zbog nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu naše obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida”, rekao je tada Vukojević, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.