Ogorčeni Verdasco tužit će Roland Garros: Uvjeren je kako je test na koronu bio lažno pozitivan s obzirom da je virus prije mjesec dana prebolio

epa07396293 Fernando Verdasco of Spain reacts during his first round match against Thomas Fabbiano of Italy at the Dubai Duty Free Tennis ATP Championships 2019 in Dubai, United Arab Emirates, 25 February 2019. EPA/ALI HAIDER

Španjolski tenisač, Fernando Verdasco, tužit će Ronald Garros zbog diskvalifikacije s Grand Slama a nakon pozitivnog testa na koronavirus. Naime, Španjolac je uvjeren kako je test bio lažno pozitivan s obzirom da je još u kolovozu prebolio Covid – 19, prema njegovim riječima organizatori turnira nisu mu dopustili da se ponovno podvrgne testiranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon diskvalifikacije Verdasco se nekoliko puta testirao i rezultati su bili negativni, iz tog je razloga najavio da će tužiti Roland Garros.

”Da, bez ikakve sumnje želim ih tužiti. Nitko ne može vjerovati da je turnir poput Roland Garrosa to učinio. Ne radi se o novcu, već o osobnoj i profesionalnoj šteti ”, objasnio je španjolski tenisač te je dodao:

“Ne znam hoću li igrati i ove godine, jer više nisam raspoložen za igru. Organizatori rade sve što žele, nedosljedni su i s nepoštovanjem prema igračima. Prava igrača ne znače ništa. Zamislite moju ljutnju, pokazali su veliko nepoštovanje prema igraču koji je igrao u Roland Garrosu u posljednjih 16 godina. I sljedeći dan nakon što sam diskvalificiran, pravila su promijenjena i sada možete napraviti drugi test. Ovo je bila kap koja je prelila čašu…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.