Najbolji igrač Hoffenheima pružio podršku suigraču: Nakon teške ozljede Kramarić poručio ozlijeđenom Bičakčiću; ”Ljubi te brat”

Foto: Instagram

Nogometaš Hoffenheima i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ermin Bičakčić, ozlijedio se u nedjeljnoj utakmici protiv prvaka Europe Bayerna. Naime, Bičakčić je ozlijedio koljeno. Hoffenheim je zapravo deklasirao Bayern na krilima najboljeg igrača te momčadi hrvatskog reprezentativca, Andreja Kramarića, koji, nažalost, u reprezentaciji ni blizu ne igra na isti način na koji igra u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Instagram

Zasad nije poznato koliko će Bičakčić izbivati s terena očekuje se ipak da oporavak neće biti kratak, a među prvima mu je na Instagramu podršku pružio i hrvatski nogometaš Andrej Kramarić, Hrvat je svom ”bratu” poručio:

“Brz oporavak DesiDejms, ljubi te brat.”

Kako smo već spomenuli hrvatski nogometaš zabio je dva gola za Hoffenheim u pobjedi protiv Bayerna od 4:1, a prvi pogodak za Hoffenheim djelo je Bičakčića u 16. minuti susreta. Bosansko – hercegovački reprezentativac ozlijedio se u 37. minuti u dvoboju s Leroyem Saneom. Naime, nogometaš BiH se ozljedio nakon što ga je u dva navrata lakoćom lažnjakom iz igre izbacio njemački reprezentativac. Koljena Bičakčića to nisu izdržala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.