Oko sokolovo HRT-a: Cibalia oštećena u Zaprešiću, igrač Rijeke trebao biti isključen na Rujevici

Foto: snimka zaslona

U emisiji Stadion HRT-a Mateo Beusan komentirao je nekoliko spornih situacija koje je ponudilo posljednje kolo HNL-a.  Beusan tako tvrdi kako je Rijeka imala dosta sreće na Rujevici jer je Roberto Punčec trebao biti isključen u 51. minuti zbog rušenja Ivanovskog koji je bio u prilici za gol. Nakon utakmice gosti iz Koprivnice su se zbog toga žalili na suca Strukana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”S razlogom su bili ljutiti. Vidi se da je išao lijevom rukom i oborio igrača koji je bio u prilici za pogodak. Trebao je biti prekršaj i crveni karton za Punčeca”, rekao je Mateo Beusan.

Oko sokolovo HRT-a tvrdi kako je Cibalia oštećena protiv Intera u Zaprešiću. Naime, jedanaesterac kojim su gosti stigli do izjednačenja nije postojao, potvrdio je Beusan.

”Nekada ne valja biti ni super blizu i vidjeti ono što ne vidi nitko na stadionu. Bio mu je debi, nije baš dobro za samopouzdanje”, kazao je Beusan, koji je potvrdio da glavni sudac utakmice Lokomotive i Hajduka nije griješio, no, zato je njegov pomoćnik. Podsjetimo, crvene kartone su zaradili igrači Lokomotive Doležal i Majer, opravdano tvrdi Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ispravna odluka suca kod prvog žutog kartona Doležala, a gaženje je jasno opomena. Igrač je mogao pretrpjeti težu ozljedu, zasluženo je isključen” – rekao je Beusan, koji je  analizirao Majerovo isključenje:

”Prvi žuti je zasluženo dobio, a onda je demonstrativno napucao loptu jer nije dobio prednost. Ma kakvu prednost?”

Beusan tvrdi da je pomoćnik napravio pogrešku  kada je u 91. minuti prekinuo opasan Hajdukov napad jer Pešić nije bio u zaleđu, već čak metara iza posljednjeg igrača domaće momčadi, piše portal goal.com/hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.