Olimpijska pobjednica Sara Kolak pobijedila u Las Palmasu sa hicem od 61,01metara

Foto: fah

Olimpijska pobjednica u bacanju koplja Sara Kolak pobijedila je na Europskom zimskom bacačkom kupu u Las Palmasu u kategoriji do 23 godine hicem od 61,01 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga je bila Turkinja Eda Tugsuz sa 60,98m, a treća Norvežanka Sigrid Borge sa 56,65m.

Matija Gregurić je među kladivašima do 23 godine zauzeo peto mjesto hicem od 66,38m. Pobijedio je Nijemac Aleksej Mihajlov sa 71,56m, srebrni je Mađar Bence Halasz sa 71,51m, a brončani Ukrajinac Volodimir Mislivčuk sa 71,03m.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.