Osmina finala FIBA Europa kupa: Cibona protiv poljske ekipe Stelmet Zielona Gora

Foto: fah

Košarkaši Cibone u osmini finala FIBA Europa kupa igrat će protiv poljske ekipe Stelmet Zielona Gora, odlučeno je na ždrijebu u Munchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica se igra u gostima i na rasporedu je 8. veljače, dok je uzvrat 22. veljače u Zagrebu.

Cibona je prvi dio sezone igrala u prvom izdanju FIBA Lige prvaka i u skupini D je zauzela šesto mjesto koje je osiguravalo nastavak natjecanja u FIBA Europa kupu.

Stelmet Zielona Gora je u Europa kup, kao i Cibona, stigla iz Lige prvaka. Poljski sastav je u skupini E zauzeo sedmo mjesto sa četiri pobjede i 10 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad predvodi Crnogorac Vladimir Dragičević s prosjekom od 11,9 koševa i 7,2 skoka, te Amerikanac James Florence s prosjekom od 10,8 koševa i 2,9 asistencija.

Parovi osmine finala FIBA Europa kupa:

CIBONA ZAGREB (HRV) – Stelmet Zielona Gora (Polj)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gaziantep Basketbol (Tur) – Ironi Nahariya (Izr)

Elan Chalon (Fra) – Egis Kormend (Mađ)

Pau-Lacq-Orthez (Fra) – Telenet Oostende (Bel)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nanterre 92 (Fra) – Proximus Spirou Charleroi (Bel)

Muratbey Usak Sportif (Tur) – CSM CSU Oradea (Rum)

Demir Insaat (Tur) – Enisey Krasnoyarsk (Rus)

Kataja Basket (Fin) – Telekom Baskets Bonn (Njem)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.