Ovako su engleski novinari komentirali i ocijenili igru Gvardiola i Kovačića

epa11268254 Real Madrid's Eduardo Camavinga (L) in action against Manchester City's Mateo Kovacic (R) during the UEFA Champions League quarter finals first leg soccer match soccer match between Real Madrid and Manchester City, in Madrid, Spain, 09 April 2024. EPA/JuanJo Martin

Iza Joška Gvardiola sjajna je utakmica četvrtfinala Lige prvaka u kojem je Manchester City gostovao kod Real Madrida i remizirao s njim odigravši 3:3, a posljednji gol za englesku momčad postigao je Gvardiol. Njegov doprinos dobrom rezultatu Cityja prepoznali su i engleski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Njegova najbolja izvedba od dolaska u City, opravdao je odluku kluba da se potroši 90 milijuna eura. Agresivno je branio, dobro dijelio lopte i postigao je nevjerojatan gol”, piše Goal, koji ga ocjenjuje ocjenom 8. Drugog hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića ocijenili su ocjenom 6.

> Real i City remizirali u čudesnoj utakmici: Fantastičan gol Gvardiola

Daily Mail hvali njegov gol i daje mu ocjenu 7. Za gol navode kako je čudesan. Mateo Kovačić dobio je ocjenu 5, uz pojašnjenje da je prvo gledao kako vratiti loptu unatrag te da nije dobro surađivao s Rodrijem u veznom redu.

“Kakav gol! I kakav trenutak za postići ga! Čini se da je napustio svoju poziciju kad je Valverde zabio i imao je nekoliko pogrešnih dodavanja, ali gol je bio sjajan”, opisao je Manchester Evening News, koji mu daje ocjenu 7. I ovaj medij Kovačiću daje ocjenu 5 napominjući da se mučio kako bi City imao kontrolu sredine terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.