Pep Guardiola: ‘Ništa nismo napravili pogrešno, prihvatili smo odluke jer nismo ništa pogriješili’

Foto: fah

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola odgovorio je kritičarima nakon što je međunarodni sportski sud u Lausannei (CAS) usvojio žalbu Cityja na dvogodišnju zabranu nastupa, koju mu je izrekla Uefa zbog navodnog kršenja pravila financijskog fair-playa. To je zasmetalo nekim trenerima poput Jose Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možda je stvar oko novca, ali Jose i ostali menadžeri moraju znati da smo mi oštećeni. Nama se trebaju ispričati. Ništa nismo napravili pogrešno, prihvatili smo odluke jer nismo ništa pogriješili. Imamo pravo na obranu. Trojica nezavisnih sudaca su se složila s nama”, stao je Guardiola u obranu kluba.

“Bio je dobar dan za nogomet jer smo radili po pravilima kao i svi klubovi u Europi. Mi smo oštećeni, mnogi ljudi govore da varamo i lažu. Postoji presumpcija nevinosti, a mi smo nevjerojatno sretni što ćemo na terenu moći pričati”, rekao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.