Petković: ‘Nepozivanje u reprezentaciju nije me dodatno motiviralo’

petković
Foto: fah

Dva dana uoči dvoboja s West Hamom u prvom kolu grupne faze Europske lige, s novinarima su pričali trener Dinama Damir Krznar te nogometaši Bruno Petković i Luka Ivanušec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petković se osvrnuo na svoju formu i mijenjanje pozicije na terenu, od napadača do ofenzivnog veznjaka:

– Mislim da se dobro snalazim na obje pozicije, iako statistički podaci ne govore tako, no možda više smetaju vama nego meni. Volio bih zabiti više golova, imati bolje brojke, ali stavljam sve svoje mogućnosti na dispoziciju momčadi, ne igram na gol, ne igram na asistenciju, možda nekad igram na potez, ali igram na pobjedu i uvijek sam tu za momčad, bez obzira na kojoj sam poziciji na terenu, rekao je Petković.

O nepozivanju u nacionalnu vrstu kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Naravno da nitko ne želi biti izostavljen iz ičega, svaki igrač želi biti u reprezentaciji, ali, da budem iskren, nije me to dodatno motiviralo. Bi li bio manje motiviran da sam bio pozvan? Tu sam da iz utakmice u utakmicu radim na sebi, poboljšavam se stalno i da budem što bolji igrač. Motiv mi je bio visok i prije, a bit će i sad. Svakim danom se nastojim motivirati za neke nove stvari.

Protiv Šibenika je odigrao vrlo dobro, no on misli da je imao i boljih utakmica:

– Da nije bilo te asistencije u 60. minuti u Šibeniku, vjerojatno bi svi vi prvi moj nastup ocijenili kao nedovoljno dobar, jer su takva očekivanja i te pompozne najave dovedu do toga. Imao sam ove godine i boljih utakmica od ove, ali prođu neprimjećeno u medijima, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.