Petra Martić poslije ispadanja iz Roland Garrosa: ‘Ne znam jesam li sretna, tužna, ljuta, razočarana ili depresivna – mislim da sam sve pomalo’

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Petra Martić nije se uspjela plasirati u polufinale grand slam turnira Roland Garros nakon što je u Parizu izgubila od 38. igračice svijeta Čehinje Markete Vondroušove s 6-7 (1), 5-7 za dva sata igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško je, ne znam kako se osjećam. Ne mogu se i dalje odlučiti. Ne znam jesam li sretna, tužna, ljuta, razočarana ili depresivna. Mislim da sam sve pomalo. Borila sam se koliko sam mogla od prvog do zadnjeg poena i dala sam sve. Iz te perspektive zaista sam ponosana na sebe i nastup na turniru. Ali naravno, bila sam u četvrtfinalu i imala sam šansu, ali danas mi nije bilo suđeno”, rekla je Martić.

“Mislim da je ona igračica koja se najbolje kreće na cijelom WTA Touru. Njezine su noge nevjerojatne. Sa svojim me stilom podsjeća na Halep. Kod nje ne dobivate besplatne poene, ima nevjerojatan dodir i kreće se nevjerojatno. Ako je napadnete pola sekunde ranije nego li biste trebali kontrira vam i onda ste u nevolji. A pronaći pravi balans između strpljivosti i napada u pravom trenutku jako je teško. A za tako nešto napraviti kroz dva ili tri seta, treba potrebna vještina. Ja sam to uspjela četiri puta, ne i peti. Ali odigrala je nevjerojatno i definitivno je zaslužila biti u polufinalu. Njezina cijela sezona to pokazuje i danas je to dokazala u ovom meču”, zaključila je Martić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.