Pique otkrio kako je osvojio Shakiru: Evo što je pitao i kako mu je odgovorila!

Foto: Instagram

Gerard Pique je dao intervju na španjolskoj televiziji TV3 I u njemu je otkrio kako je upoznao Shakiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Upoznao sam je u Madridu, pripremali smo se za Svjetsko prvenstvo 2010. godine, snimali smo tada video za pjesmu ‘Waka Waka’. Sve je krenulo kada smo se ponovno sreli u Južnoafričkoj Republici, pisala mi je,” otkrio je Pique.

“Bila je tamo jer je pjevala na otvaranju natjecanja. Poslao sam joj poruku i pitao kakvo je vrijeme. Bilo je to tipično glupo pitanje. Normalan odgovor bi bio prijedlog da ponesem jaknu, ali nastavljala me informirati o vremenu i došli smo do trenutka kada sam rekao da ću morati doći do finala Svjetskog prvenstva – jer je ona pjevala na utakmici. Stigli smo tamo i osvojili naslov.”

“Kada smo se odlučili za prvo dijete, shvatio sam da sve ide jako dobro. Ali nije se radilo samo o jednom trenutku, Shakira je žena mog života.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je španjolski branič otkrio i da pjevačica uživa živjeti u Barceloni iako se godinama htjela preseliti u New York.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.