Podsjeća na nezaboravnu 1998.: Je li ovo novi dres Vatrenih u kojem će Hrvatska zaigrati na Euru 2020.?

Foto: fah

Za otprilike sedam mjeseci počinje Europsko nogometno prvenstvo, na koje se plasirala i hrvatska nogometne reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se približava novo veliko nogometno natjecanje tako se pojavljuju i razne inačice ”novih” dresova Vatrenih u kojima bi trebali zaigrati na Euru. Na internetu se pojavila još jedna, naime, osvanuo je još jedan dizajn novog dresa hrvatske reprezentacije za Euro 2020. godine, iako će Hrvatski nogometni savez i Nike novu garnituru dresova predstaviti službeno tek na proljeće iduće godine.

Podsjetimo, već ranije je u javnost procurio dizajn dresova koji se, kako se iz pisanja većine medija dalo naslutiti, nije svidio navijačima. Taj je dizajn, prema pisanju Sportskih novosti, objavio  Footy Headlines, a iz HNS-a su potom objavili kako to neće biti novi dres Vatrenih.

Foto: Twitter

Na novom dizajnu koji se pojavio na internetu prevladava plava boja, nakošeni kvadratići zapravo su rombovi i dizajn neodoljivo podsjeća na onaj iz 1998. kada su Vatreni, predvođeni Miroslavom Ćirom Blaževićem, osvojili broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Naravno, i dalje je nemoguće sa sigurnošću reći hoće li doista novi dresovi Vatrenih ovako izgledati, tek će se vidjeti na proljeće, a moguće je da se radi o probnom balonu kako bi se ”osjetila” reakcija navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.