Pojavili se novi problemi za Luku Modrića: ”Hrvat se nalazi u smiraju karijere, Real i Zidane žele da Ødegaard bude njegov nasljednik”

Foto: fah

Za Real je, bez obzira na ipak očekivano ispadanje već u osmini finala Lige prvaka, sezona uspješno završena. Uspjeli su u završnici prvenstva osvojiti naslov Barceloni ispred nosa. Madridski se klub može posvetiti prijelaznom roku, jasno je da će ovog ljeta klub napustiti James Rodriguez, koji je svojedobno doveden kao veliko pojačanje, a koji se prošle sezone nije previše naigrao. Ako će Kolumbijac, koji ionako nije puno igrao, napustiti klub tko će ispaštati, tko će više grijati klubu budući da se iz Real Sociedada vraća, i to navodno na poziv Zinedine Zidanea, sjajni mladi norveški nogometaš, Martin Ødegaard?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana, podsjetimo, činilo se kako će Norvežanin, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u već spomenutom Realu iz Sociedada, i dalje  nositi dres baskijskog kluba, no, AS otkriva drugačiji scenarij.

”Navodno je i sam Ødegaard izabrao ostanak u San Sebastianu, no AS tvrdi da je Zinedine Zidane prije neki dan inzistirao na njegovu povratku kod predsjednika Reala Florentina Pereza, što očito znači da Francuz za njega ima velike planove u sljedećoj sezoni.

To bi mogla biti loša vijest za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića jer je Ødegaard lani izabrao posudbu upravo zato što je bio svjestan da se u Madridu uz njega neće moći izboriti za veliku minutažu”, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sve to podsjeća i kolumnist lista El Espanol, koji u svom svom članku navodi:

”Real i Zidane žele da Ødegaard bude Modrićev nasljednik. Hrvatu ističe ugovor u lipnju 2021., a budući da će uskoro proslaviti 35. rođendan, jasno je i to da se nalazi u smiraju nogometne karijere.

Prošle sezone čak je bilo riječi i o tome da će Modrić u ljeto napustiti Kraljevski klub, odnosno da će Ødegaard biti vraćen kako bi zauzeo njegovo mjesto, međutim Luka je izborio pravo da sam odluči što će biti sa završnom godinom njegova ugovora budući da je dokazao kako je još uvijek u stanju puno pridonositi”, napisao je u svom osvrtu Jorge Pachecho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku teksta se ipak tvrdi kako Modrić i Ødegaard neće biti nekompatibilni nađu li se u istoj momčadi, međutim, upitno je kome će norveški nogometaš oduzeti minute? Na potezu je trener Zinedine Zidane, pred kojim je očito rekonstrukcija momčadi s obzirom da je ove sezone ispao već u osmini finala Lige prvaka, doduše od jakog Manchester Cityja, ali je i osvojio španjolski naslov.

Nakon svega na potezu je i Luka Modrić. Je li doista, a poslije ovih informacija, kapetan Vatrenih čvrsto odlučio ostati u Realu, tim prije što je jedan od najzaslužnijih za Realov trijumf u prvenstvenom finišu? Ima li prostora Real da nagovori Luku kako bi kraljevskom klubu ostala barem neka odšteta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.