Pongračić nakon golova: ‘Da nisam iskoristio ove ubačaje, kad bi sljedeći put zabio gol’

Foto: Twitter

Peti nastup u dresu Wolfsburga mladi hrvatski stoper Marin Pongračić okrunio je s dva pogotka protiv Bayer Leverkusena. Oba je pogotka postigao udarcem glavom s pet metara nakon ubačaja Arnolda s desne strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam uopće znao da mogu zabijati golove. Ubačaji su bili idealni. Da ih nisam iskoristio, kad bi sljedeći put zabio gol”, rekao je sa smiješkom na licu nakon utakmice Hrvat u razgovoru za Sky.

“Imao je dobar početak nakon pauze zbog koronavirusa, ali mora nastaviti. To se odnosi na njega i na sve, mora se dokazivati iz dana u dan”, pohvalio ga je trener Oliver Glasner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.