Portugalski trener Carlos Queiroz novi izbornik kolumbijske reprezentacije.

Foto: fah

Portugalski nogometni stručnjak Carlos Queiroz (65) novi je izbornik kolumbijske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Queiroz će za kolumbijskim kormilom naslijediti Argentinca Joseja Pekermana koji je vodio ovu reprezentaciju od 2012. do 2018. Kolumbiju je napustio nakon World Cupa u Rusiji na kojem je Kolumbija ispala u osmini finala od Engleske.

Portugalac je posljednjih osam godina vodio Iran, a nakon poraza od Japana u polufinalnu nedavnog azijskog prvenstva podnio je ostavku. Queiroz je Iran odveo na dva svjetska prvenstva (2014, 2018), ali nije uspio osvojiti naslov kontinentalnog prvaka, kojeg Iranci čekaju od 1976. godine.

Tijekom trenerske karijere vodio je i reprezentacije Portugala, Južne Afrike i UAE, te Real Madrid, Sporting, američki New York Red Bulls, japansku Nagoyo, a bio je i pomoćnik Alexa Fergusona u Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.