(VIDEO) Povratak navijača u pravo vrijeme: Pred punim Maksimirom Dinamo krenuo po svoj sedmi plasman u Ligu prvaka…

Foto: Fah

Nogometaši Dinama pred punim Maksimirom love svoju sedmu Ligu prvaka. Naime, Modri su u prvoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka, u Bernu, odigrali 1:1 te su tako protiv favoriziranog Young Boysa ostvarili aktivan rezultat koji im nudi velike šanse za još jedan sportski podvig. Podvig kakvim se ne može pohvaliti niti jedan klub iz ovog dijela Europe, dakle, mislimo na BiH, Mađarsku, Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimir je rasprodan, što je odlična vijest za Dinamo, navijači su se u pravo vrijeme vratili Dinamu kako bi hrvatskog prvaka podržali u utakmici koju mnogi smatraju ključnom utakmicom sezone za plave.

Nenad Bjelica trebao bi izvesti uobičajen sastav, s kojim je i stigao na prag grupne faze Lige prvaka, dakle: Zagorac – Stojanović, Theophile, Dilaver, Leovac – Ademi – Hajrović, Olmo, Gojak, Oršić – Gavranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener hrvatskog prvaka, Bjelica, sjajno vodi momčad, koja ove sezone ne zna za poraz. Na pragu je plasmana u grupnu fazu Liige prvaka. Što navijači plavih više od toga u ovom trenutku, u trenutku kad se stvara nova, mlada momčad, mogu poželjeti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarska momčad trebala bi istrčati u sljedećem sastavu: Von Ballmoos – Benito, Von Bergen, Wüthrich, Mbabu – Sulejmani, Sanogo, Sow, Fassnacht – Ngamaleu, Hoarau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.