Poznat po četničkoj tetovaži: Ognjen Vranješ ulazi iz skandala u skandal, uhićen u Belgiji

Foto: Instagram/Snimka zaslona

Bivšem igraču Bosne i Hercegovine, Ognjenu Vranješu, ne ide u životu u posljednje vrijeme kako si je zamislio, uglavnom vlastitom krivicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o igraču koji je opterećen skandalima zbog čega je od strane hrvatskog trenera na klupi BiH, Roberta Prosinečkog, izbačen iz reprezentacije. Naime, prvenstveno je mnoge u Hrvatskoj, ali i susjednoj Bosni i Hercegovini, zgrozila njegova tetovaža četničkog vojvode Momčila Đujića, poznatog po masovnim zločinima nad Hrvatima u Drugom svjetskom ratu, došao je i skandal vezan uz Jelenu Karleušu, da bi najnoviji slučaj bio u uhićenje u Belgiji.

Naime, Vranješa je Anderlecht izbacio iz momčadi, što mu, nažalost, nije bila dovoljna opomena, još uvijek se ne može pomiriti s činjenicom da ga nema u reprezentaciji Bosne i Hercegovine te je komentirao sinoćnju utakmicu u Zenici kada je domaća reprezentacija vodila protiv Grčke 2:0 da bi na kraju poslije isključenja Miralema Pjanića završilo 2:2.

”Ovo samo u Bosni ima, da sam ja glavni krivac što je utakmica završila 2:2”, napisao je Vranješ na Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vranješa je policija uhitila u zračnoj luci u belgijskom gradu Charleroiju, prema pisanju belgijskih medija nije imao dozvolu za boravak te ga je navodno policija označila kao imigranta, noć je proveo u zatvoru i to u dijelu u kojem se nalaze osobe koje su zatražile azil. Iako je tvrdio da igra za Anderlecht policajci mu nisu vjerovali, no, poslije je ipak pušten.

”Zaustavljena osoba je tvrdila da je igrač Anderlechta, ali nije mogla pružiti niti jedan dokaz za to”, u zapisnik je napisao odgovorni službenik.

Recimo kako je Anderlecht izbacio iz prve momčadi Vranješa jer su u klubu smatrali da će njegove afere utjecati na njegovu igru te stanje u svlačionici, htjeli su ga i prodati, međutim, kako nije bilo ponuda završio je u drugoj momčadi.  Prije Anderlechta Vranješ je igrao u AEK-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko godina, podsjetimo, Vranješ je istetovirao granice tzv. Republike Srpske, zbog čega je imao i dosta problema, poslije je rekao kako se ne kaje zbog tog čina.  ”Ne kajem se! To je moj stav, niko mi neće nametati svoje. Tuđe poštujem, svoje volim”, rekao je tada Vranješ.  Inače, prvi predsjednik tzv, Republike Srpske, ratni zloćinac Radovan Karadžić, prije nekoliko dana u Haagu je osuđen na doživotni zatvor, optužen je, između ostaloga, i za genocid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.