Pred Vatrenima Liga nacija: Španjolski izbornik Luis Enrique objavio popis za utakmice protiv Engleske i Hrvatske

Foto: fah

Španjolski izbornik Luis Enrique je u petak objavio popis za predstojeće utakmice Lige nacija protiv Engleske i Hrvatske na kojima nema igrača koji su igrali na SP u Rusiji poput Kokea, Jordija Albe ili Iaga Aspasa te Gerarda Piquea i Andresa Inieste koji su se oprostili od reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska gostuje u Engleskoj 8. rujna na Wembleyu a onda će 11. rujna ugostiti Hrvatsku u južnom gradu Elcheu gdje nikada nije izgubila.

Kapetan i stoper Sergio Ramos, sa 156 utakmica u nogama, i dalje je vođa momčadi dok će iza njega na vratima biti David de Gea. Umjesto Jordija Albe Enrique je pozvao Gaya i Marcosa Alonsa, dok su ostali braniči Dani Carvajal, César Azpilicueta, Raul Albiol i Diego Llorente. U veznom redu su Busquets, Sergi Roberto koji je bio izostavljen s popisa za SP, Saúl, Rodri, Alcantara i Ceballos, a u napad se vratio Morata koji će biti uz Diega Costu, Ascensia i Isca.

Popis 24 igrača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari (3): David de Gea (Manchester United/ENG), Kepa Arrizabalaga (Chelsea/ENG), Pau Lopez (Betis Séville)

Obrana (9): Dani Carvajal (Real Madrid), César Azpilicueta (Chelsea/ENG), Raul Albiol (Naples/ITA), Diego Llorente (Real Sociedad), Nacho (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Inigo Martinez (Athletic Bilbao), Marcos Alonso (Chelsea/ENG), José Luis Gaya (Valence)

Vezni red (6): Sergio Busquets (FC Barcelone), Sergi Roberto (FC Barcelone), Rodri (Atlético Madrid), Saul (Atlético Madrid), Thiago Alcantara (Bayern Muenchen/GER), Dani Ceballos (Real Madrid).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad (6): Isco (Real Madrid), Marco Asensio (Real Madrid), Alvaro Morata (Chelsea/ENG), Diego Costa (Atlético Madrid), Suso (AC Milan/ITA), Rodrigo (Valence).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.