Predsjednik Hajduka Brbić traži oštru kaznu za Šukera

Opasno se otprije zakuhalo na relaciji Hrvatski nogometni savez – Hajduk. No, sada je uslijedila i točka usijanja. Nakon izjava predsjednika HNS-a Davora Šukera o ministru Željku Jovanoviću oglasio se i čelni čovjek Hajduka, Marin Brbić. Koji je zatražio oštro kažnjavanje predsjednika Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Brbić je jasno rekao:

– Hajduk se kažnjava zbog rasističkih izjava, a mediji donose priču da je predsjednik HNS-a Davor Šuker rekao da će prije crni Cigan uručiti pokal nego ministar Jovanović. Ako je to točno, pitam se tko će za tu izjavu kazniti Šukera?

Jasno je i na što aludira Hajdukov predsjednik. Ljutit jer se Hajduk svako malo kažnjava od HNS-a za puno bezazlenije istupe namjerio se na Šukera koji nije birao riječi kad je opisivao lik i djelo ministra sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hajduku su silno ljuti i zbog toga što su u Savezu istakli da će kazniti Hajduk zbog neodigravanja finalne utakmice Kupa juniora u Rijeci. Podsjećamo, finalisti juniorskog Kupa Split i Hajduk trebali su utakmicu odigrati na Kantridi, no Grad Rijeka je utakmicu zabranio “zbog čuvanja travnjaka”. I Split i Hajduk su odbili igrati na drugom igralištu. I sada im Savez prijeti kaznom…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.