Predsjednik MOO-a Thomas Bach najavio suradnju SPTV-a i Olimpijskog kanala

Foto: fah

Predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Thomas Bach je na Generalnoj skupštini Panameričke sportske organizacije (PASO) u Torontu rekao da je jedan od najvažnijih ciljeva Agende 2020 pokretanje Olimpijskog kanala te istaknuo da će MOO ostvariti suradnju s nacionalnim olimpijskim odborima i međunarodnim sportskim federacijama kako bi što više sporta i natjecanja bilo zastupljeno na kanalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukladno tim najavama čelnog čovjeka međunarodnog plimpijskog pokreta u ponedjeljak je u sjedište HOO-a stigao dopis predsjednika Bacha.

“MOO je jako zainteresiran za projekt SPTV-a. Iznimno sam sretan da ste o tome razgovarali i s direktorom Olympic Broadcasting System i Olympic Channela gospodinom Exarchosom. Planiramo na jesen predstaviti Olimpijski kanala na novopokrenutim marketinškim seminarima u Lausannei i u listopadu na Generalnoj skupštini MOO-a u Washingtonu. Naš odgovorni tim Olimpijskog kanala će Vas uskoro kontaktirati”, stoji pored ostalog u popisu predsjednika Bacha.

U priopćenju kojeg je povodom poruke predsjednika MOO-a poslano iz službe za marketing HOO-a navodi se da je “SPTV prema podacima dviju nezavisnih agencija za praćenje gledanosti na području RH, među 15 najgledanijih kanala na svim kabelskim operaterima, a daleko najgledaniji sportski kanal”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.