Predstavljena himna Europskog nogometnog prvenstva: Kako vam se sviđa?

Foto: snimka zaslona

Manje od mjesec dana prije početka Europskog nogometnog prvenstva, UEFA je objavila službenu himnu za UEFA EURO 2020. pod nazivom “We Are The People”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pjesmi legendarnog nizozemskog DJ-a / producenta Martina Garrixa gostuju i Bono i The Edge.

“Stvaranje glazbe za jedan od najvećih sportskih događaja na svijetu, zajedno s Bonom i The Edgeom, bilo je nevjerojatno iskustvo”, rekao je Garrix za UEFA-in portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako sam ponosan na ono što smo radili i uzbuđen što smo to napokon podijelili sa svijetom”, dodao je nizozemski DJ i producent.

Predstavljanje pjesme je organizirano u Londonu, na velikim ekranima kultnog stadiona Wembley.

“Nogomet i glazba imaju moć okupljati ljude. Oni su vektori strasti i osjećaja, a kombinirajući ih produbit će daljnje navijačko slavlje turnira, kao i dosezanje nove publike. Uz zvjezdanu postavu koju smo okupili kako bismo stvorili službenu glazbu turnira, sigurni smo da radimo upravo ovo”, naglasio je UEFA-in direktor marketinga Guy-Laurent Epstein.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.