Prekinut Svjetski gimnastički kup u Bakuu, Ude: ‘Nitko ne razmišlja što će biti s kvalifikacijama za OI’

filip ude
Foto: fah

Prekinut je Svjetski gimnastički kup u Bakuu nakon dva odrađena kvalifikacijska dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zbog činjenice da u zemlji ne postoji cjepivo protiv ovog koronavirusa, finala Svjetskog gimnastičkog kupa 14. i 15. ožujka se otkazuju. Ova mjera se poduzima kako bi se spriječilo širenje koronavirusa u Azerbajdžanu”, stoji u priopćenju organizatora.

“Ovo je logično jer stanje postalo alarmantno. Iskreno, davao sam polovične šanse da bi se natjecanje moglo prekinuti i evo, ipak su morali napraviti taj najdrastičniji potez. Ja sam svoj posao ovdje napravio, a sada se samo nadamo da ćemo uspjeti naći avionske karte kako bi se što prije vratili svojim domovima. Nitko ne razmišlja što će biti s kvalifikacijama za OI, vjerujem da će MOO i Svjetska gimnastička federacija naći pravo rješenje kad se smiri cijela ova situacija”, rekao je hrvatski gimnastičar Filip Ude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.