PSG poslao Lionelu Messiju ponudu koja je financijski jača od Barcelonine?

Foto: fah

Krajem prošlog, dakle šestog, mjeseca Lionel Messi i službeno je postao slobodan nogometaš. Naime, još uvijek, kako tvrdi dio španjolskih medija, se ne zna hoće li Argentinac ostati u Kataloniji. Malo je klubova koji su u stanju zadovoljiti financijske apetite Lionela Messija, a jedan od tih malobrojnih klubova je i francuski PSG, koji kupuje godinama, ali Ligu prvaka još uvijek nisu osvojili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju španjolskih medija PSG je uspostavio kontakt s Messijevim agentima te im je na stol stavio ponudu koju će Messi teško odbiti, navodno je ponuda financijski izdašnija od one koju je ponudila Barcelona. Vrlo brzo će se saznati hoće li argentinski nogometaš pristati na ponudu PSG-a, zasad je Messi fokusiran na argentinsku reprezentaciju s kojom želi osvojiti Copa Americu, a PSG isto tako navodno na Messija ne želi zasad vršiti pritisak te su spremni pričekati njegov povratak u Europu.

Prije nekoliko dana iz Katalonije su dolazile informacije da će Lionel Messi sasvim sigurno ostati u Barci. Mediji u Španjolskoj isticali su da je sjajni Argentinac spreman potpisati ugovor na dvije godine te se pisalo da bi nakon toga iz Barcelone trebao otići u SAD kako bi karijeru završio u MLS ligi.

No očito se iz dana u dan mijenjaju informacije. Tko zna gdje će već sutra otići Messi, iako je svima jasno da do njegovog povratka s Copa Americe neće biti službenih obavijesti glede transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.