Rafael Nadal visoko postavio ljestvicu: Želi sa 25 Grand Slam naslova biti bolji od Federera i Đokovića

Foto: snimka zaslona

Španjolski tenisač, Rafael Nadal, u razgovoru za BBC komentirao je utrku trenutačno, ali vjerojatno i općenito, tri najbolja svjetska tenisača koji love rekorde kad su u pitanju Grand Slam naslovi. Dakako, govorimo o trolistu Nadal – Novak Đoković – Roger Federer. Mnogi tvrde kako je Đoković, iako ima primjerice manje Grand Slam naslova, u najboljoj poziciji. No, pred vratima je Roland Garros, koji se treba igrati još u svibnju, no, zbog pandemije koronavirusa je odgođen i trebao bi se uskoro igrati, dakako, bez nazočnosti gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Roland Garrosu favorit je, dakako, kao i uvijek kad nastupa, Rafael Nadal, medijski promoviran kao ‘‘kralj zemljanih terena”.

”Jako sam zadovoljan razvojem svoje karijere. Ne želim poludjeti razmišljajući o dvadeset Grand Slam naslova Rogera Federera, ne želim poludjeti ni na to hoće li ih Novak imati najviše. Pokušavam do uspjeha doći na svoj način.  Rado bih karijeru završio s osvojenih 25 Grand Slam titula, ako je to moguće. Vidjet ćemo… Nadam se da ću biti uspješan u predstojećim godinama”, poručio je sjajni Rafael Nadal, nakon Federera najomiljeniji tenisač današnjice.

Podsjetimo, Federer ima osvojenih 20 Grand Slam naslova, Nadal 19, dok je Đoković na trećem mjestu sa 17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.