Raonić nakon situacije na regionalnom turniru u Zadru: ‘Đokoviću će trebati vremena da vrati povjerenje’

epa08165296 Milos Raonic of Canada in action during his men's singles fourth round match against Marin Cilic of Croatia at the Australian Open Grand Slam tennis tournament in Melbourne, Australia, 26 January 2020. EPA/LYNN BO BO

Jedan od tenisača koji je dobio poziv za nastup na regionalnom turniru Adria Touru bio je i Miloš Raonić, ali je odustao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikad nisam igrao pred većinom svojih rođaka. Nikad nisam igrao pred svojom bakom, tetama, ujacima te sam razmišljao da dođem. Ali ako će se igrati US Open, nisam se mogao zamisliti da putujem u Europu pa natrag, osjećao sam da je to nepotreban rizik”, rekao je Raonić za kanadski TSN.

Inače on je rođen u Crnoj Gori.

“Mislio sam da tamo neće biti gledatelja i kad će doći na raspored turnir u Crnoj Gori, tada će tek postojati šansa da će oni biti na tribinama. Osobno, ne bih se osjećao ugodno. Posebice s obzirom na to kako su se odvijali promotivni događaji uoči samih mečeva”, dodaje Raonić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam da je Novak bio protiv ideje o US Openu, da se ne može održati pod određenim uvjetima. Poslije svega što se dogodilo, njegovo mišljenje više nema toliko težine. Ipak, za druge stvari…Mislim da je vodio igrače dobro, ali ako gledamo sad na ovu situaciju, trebat će mu vremena da vrati povjerenje”, zaključio je kanadski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.