Razlaz Fantele i Marenića: Šime nastavlja s bratom, Igor će u trenerske vode

Foto: fah

Olimpijski pobjednici te višestruki svjetski i europski prvaci Šime Fantela i Igor Marenić više neće jedriti zajedno u klasi 470 nego će Fantela u 49eru nastupati s bratom Mihovilom s kojim će pokušati izboriti nastup na OI-ju 2020., dok će Marenić vjerojatno raditi kao trener turske ženske posade u klasi 470.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Eto, novi je izazov ispred mene, gledam prema Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine, odnosno gledamo svi skupa kao cijeli tim. Osvojili smo zlatnu medalju u Riju i neću biti skroman pa ću reći kako je cilj još jedna medalja u Tokiju. Znamo dobro što je za to potrebno jer na veliku sreću prošli smo mnogo toga kroz ovaj posljednji olimpijski ciklus”, poručio je osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama Šime Fantela za Radio Zadar.

“Ja stavljam taj teret još jednom ispred sebe jer stvarno volim jedrenje i uživam u njemu. Jedrenje je moj poziv i veselim se ovom novom izazovu u kojem ću probati osvojiti još jednu olimpijsku medalju. To je rijetkost u olimpijskom jedrenju i malo je njih uspjelo osvojiti dvije medalje u tako zahtjevnim klasama kao što su 470 i 49-er. No, ne bojim se ničeg, treba raditi i nadati se najboljem”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.