Reakcije iz Osijeka nakon poraza na Maksimiru: ”Aut je bio deset metara dalje, svi smo to vidjeli”

Foto: fah

Nogometaši Dinama u 13. kolu Prve hrvatske nogometne lige svladali su Osijek 1:0 i tako od Hajduka ponovno preuzeli vrh prvenstvene ljestvice. Jedini gol za Modre zabio je pred kraj prvog dijela Damian Kadzior.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plavi su u tri poteza došli do pobjede, akciju je počeo Mislav Oršić, asistirao je Bruno Petković, a Kadzior je zabio.

Kapetan Osijela, Mile Škorić, nakon utakmice nije bio zadovoljan, Osijek je u posljednjim sekundama promašio veliku priliku za izjednačenje, obranio je maestralno Dominik Livaković.

Sporni aut?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Aut je bio 10 metara naprijed, svi smo gledali u tom smjeru, postavljali smo se, oni su brzo izveli. Naš igrač se kune, a svi smo vidjeli da je bilo 10 metara dalje, ali svejedno je naivan taj gol…

Dinamo je jak, to svi znamo i vidimo po rezultatima u Europi. Došli smo stati u blok, tražiti prilike u kontri. Trebali smo biti malo hrabriji u drugom dijelu, imali čisti zicer, no izgubili smo, nije sramota izgubiti od Dinama iako je šteta primiti gol iz takve greške”, rekao je nakon utakmice Škorić.

Kako smo već spomenuli gosti iz Osijeka u 93. minuti utakmice propustili su stopostotnu priliku za izjednačenje, Josip Špoljarić je pucao Livaković je obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što Špoljarić kaže o svemu?

“Iskreno, vidio sam je već u golu, ali Livaković se dobro postavio, bio je tu i Theophile. Loše sam i ja pucao. Mogao sam se proslaviti, osvojiti bod, ali okrećemo se sad Rijeci, idemo na pobjedu u toj utakmici.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.