Repeša izgubio u prvoj utakmici s novim klubom pa dao otkaz zbog problema sa srcem

Foto: fah

Hrvatski trener Jasmin Repeša napušta klupu talijanske Fortitudo Bologne nakon domaćeg poraza od Pallacanestro Reggiane. U izjednačenoj utakmici njegova je momčad poražena 81:80, a Repeša je nakon dvoboja otkrio i razloge takve odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski stručnjak bio je isključen u završnici susreta, a rekao je da u svlačionici imao tahikardiju, odnosno ubrzani rad srca.

– Ispričavam se klubu i igračima na isključenju. Mazzoni je sudac kojeg volim i cijenim ga kao iskusnog suca, kao i Silviju koji je odlučio na kraju. Radio sam kao pas za ovaj klub, ali nakon utakmice bilo mi je loše u svlačionici i imao sam tahikardiju. Dajem otkaz. Fortitudo je moja prva i istinska ljubav mog života, ali više ne mogu nastaviti. Znate kada ja nešto odlučim, da ne mijenjam svoje mišljenje, rekao je Repeša na konferenciji za novinare, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.