Rijeka izborila finale Kupa s Dinamom, 1. dvoboj 7. svibnja

U finalu Hrvatskog nogometnog kupa igrat će Dinamo i Rijeka! ‘Modri’ su s ukupnih 4-1 prošli Slaven Belupo, a Riječani s 3-1 Istru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je pred oko 2500 gledatelja na Aldo Drosini, od čega 2000 pripadnika Armade, pobijedila 1-0. Jedini gol zabio je Ivan Krstanović u 68. minuti.

– Kada imaš ovakve navijače iza sebe i kada imaš ovakvu atmosferu, onda je sve lakše. Od srca čestitam igračima. Kapa dolje i njima i navijačima. Za ovu generaciju je to rezultat koji se pamti – rekao je trener Matjaž Kek.

Rijeci je to treće finale Kupa, a pobjednici su bili 2005. i 2006. godine. Na taj način su, bez obzira na konačni ishod u ovom natjecanju i HNL-u, osigurali nastup u Europi i iduće sezone. Prva utakmica igra se 7., a uzvrat 14. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, prošle sezone Hajduk je u finalu bio bolji od Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.