Roko Leni Ukić nakon sjajnog povratka: ‘Mislim da nisu nešto mogli jer smo igrali odličnu obranu’

Foto: fah

Hrvatski košarkaši pobijedili su Švedsku 72:56 u prvoj utakmici kvalifikacija za Eurobasket.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roko Leni Ukić komentirao je pobjedu: “Mislim da nisu nešto mogli jer smo igrali odličnu obranu. Možda su izgledali kao drugorazredna momčad, ali moramo dati kredita našoj obrani koja ih je takvima učinila. Nije bila briljantna obrana, daleko od toga, ali u ovim uvjetima s dva treninga i novim loptama nije moguće imati neku tečnost u igri. No ostvarili smo cilj i dobili utakmicu, rotirali igrače i nadam se da ćemo to ponoviti s Nizozemskom”.

“Najveće zasluge, i ovo nije floskula, imaju Veljko Mršić i njegov stožer. Zaista su napravili vrhunski posao u mentalnoj pripremi, rasteretili su igrače, izbjegli bilo kakvu nervozu”, dodoa je.

“Meni je bilo super, baš sam uživao na terenu. Ništa nisam htio forsirati, odlučio sam da ću tražiti izmjenu svaki put kad osjetim i najmanji pad energije. Najvažnije je u cijeloj priči bilo podrediti se momčadi”, zaključio je Roko Ukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.