Rondo za 28 milijuna u Bullsima, Crawford za 42 milijuna ostaje u Clippersima

Foto: fah

Nakon što su Derricka Rosea poslali u New York, Chicago Bullsi su mu zamjenu pronašli u 30-godišnjem Rajonu Rondu koji je prošle godine u dresu Dallasa i Sacramenta bio najbolji asistent NBA lige u regularnoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rondo bi s Bullsima trebao potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 28 milijuna dolara. Ostaje pitanje s kim će Rondo pokušati Bullse ponovno pretvoriti u momčad vrijednu mjesta u doigravanju. Partner u vanjskoj liniji bit će mu Jimmy Butler, ali centarski dvojac Pau Gasol – Joakim Noah nalazi se među slobodnim igračima i još važu ponude.

Foto: fah
Foto: fah

Gotovo istovremeno kad su Bullsi objavili dogovor s Rondom, pojavila se i vijest o ostanku Jamala Crawforda u LA Clippersima. Ovaj vitalni 36-godišnji veteran, jedini trostruki dobitnik NBA nagrade najboljeg šestog igrača, za novi, trogodišnji ugovor dobio je 42 milijuna dolara.

Clippersi su odlučili zadržati i Austina Riversa te ga vezali trogodišnjim ugovorom vrijednim 35 milijuna dolara, čime su svojim navijačima dali do znanja da više nema nikakvih izgleda za dovođenje Kevina Duranta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.