Rukometaši Vardara svladali mađarski Veszprem za treći naslov SEHA lige

Foto: fah

Rukometaši skopskog Vardara po treći su puta pobjednici SEHA lige, nakon što su u nedjelju u finalu završnog turnira u bjeloruskom Brestu svladali europskog vicepvaka mađarski Veszprem sa 26-21 (11-11).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Vardara Timur Dibirov i Joan Canellas postigli su po pet golova, a od hrvatskih igrača u redovima skopskog kluba najbolji je bio Luka Cindrić sa tri pogotka, a Ivan Čupić zabio je jedan.

Hrvatski vratar Mirko Alilović, koji brani za Veszprem, skupio je 13 obrana, dok je najefikasniji bio Momir Ilić sa pet golova.

Prethodno su rukometaši PPD Zagreba u utakmici za treće mjesto poraženi od domaćina Meškova iz Bresta sa 19-23 (10-14). Kod PPD Zagreba najbolji su bili Zlatko Horvat i Dobrivoje Marković sa po pet pogodaka, a vratar Ivan Stevanović skupio je devet obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima Meškova najefikasniji je bio Rastko Stojković sa četiri gola, hrvatski rukometaš Ljubo Vukić zabio je tri, dok je naš reprezentativni vratar Ivan Pešić imao 13 obrana.

Pobjednici SEHA lige:
2011/12 – Vardar
2012/13 – CO Zagreb
2013/14 – Vardar
2014/15 – Veszprém
2015/16 – Veszprém
2016/17 – Vardar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.