Sammir savjetuje Ćoriću: Rano ti je ići van, ostani u Dinamu!

Foto: fah

Brazilac s hrvatskom putovnicom, bivši Dinamov igrač Jorge Sammir (29), danas megazvijezda kineske lige, jučer je iz Zagreba odletio preko Dohe prema Kini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vecernji.hr je komentirao Antu Ćorića: “Nisam ga vidio kako igra, osim u drugom poluvremenu i produžecima u Salzburgu. Bio sam s njim nedavno. Savjet? Ja bih na njegovom mjestu ostao u Dinamu, tu igra stalno i uči još, a vani nije sigurno da bi igrao.”

Rekao je i kako bi se vratio u Dinamo, ali Hajduk nije za njega. “U Dinamo bih se vratio. Živjet ću ovdje, vezan sam za Hrvatsku, čak bih i sina Noaha, koji obožava nogomet, upisao u Dinamovu školu. Jednoga dana, za koju godinu, sad je tek petogodišnjak… “, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.