Schumacherova glasnogovornica: Nije istina da smo zaustavili buđenje

Foto: fah

Za nekoliko dana bit će već dva mjeseca otkako se Michael Schumacher bori za život u bolnici u francuskom Grenobleu. Najtrofejniji F1 pilot u povijesti i dalje je u induciranoj komi, a iz bolnice su prije tri tjedna najavili postupno buđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No pojedini mediji posljednjih nekoliko dana pisali su kako je proces buđenja zaustavljen jer je Schumijevo tijelo loše reagiralo te da je došlo do još nepoznatih komplikacija.

Takve navode oštro je demantirala Schumacherova glasnogovornica Sabine Kehm.

– Njegovo stanje je nepromjenjeno, a terapija se nastavlja. Nije istina da smo zaustavili njegovo buđenje. Sve može potrajati mjesecima pa su neki krivo shvatili – poručila je Kehm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Schumi je 29. prosinca prošle godine doživio tešku skijašku nesreću u francuskom skijalištu Meribel te se od tad bori za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.