Ako se plasiramo na Svjetsko prvenstvo u Rusiji – Zlatko Dalić u ponedjeljak dobiva ugovor!

Foto: fah

Treba li Zlatko Dalić ostati izbornik ako se plasiramo u Rusiju – pitanje je o kojem se govorilo posljednjih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dalić ima apsolutnu podršku cijelog Izvršnog odbora i HNS-a. U to smo se svi uvjerili nakon utakmica protiv Ukrajine i Grčke, koje je odradio fantastično. Uvjeren sam da je Dalić taj koji će voditi Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Da, uvjeren sam”, potvrdio je za 24sata član IO-a i dopredsjednik HNS-a.

” Dalić je vratio nacionalni naboj, navijači su igrali zajedno s igračima u Maksimiru, nosili su ih od prve minute. Iskreno, ne sjećam se kad se posljednji put skandiralo nekom hrvatskom izborniku. Skandiralo se svim igračima, ma to je ono što smo svi čekali. U takvoj atmosferi je gušt igrati. To je ono što nam je trebalo. Vjerovao sam u Dalića od prvog dana, došao je raditi sa srcem, to se ne može sakriti. Ima iskustvo, ima znanje, ima ono nešto čime je zaludio svlačionicu, puno razgovara s njima… Ma, Dalić je pravo rješenje”, smatra Kusić.

Navodno će, u slučaju plasmana na SP u Rusiju, Zlatko Dalić u ponedjeljak dobiti ugovor i vodit će Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.