Šime Vrsaljko otvorio dušu: ‘Smetaju mi oni što navijaju protiv Hrvatske. Jesu li to uopće ljudi?’

Foto: fah

Šime Vrsaljko zbog ozljede je na prisilnom odmoru. To je iskoristio za gostovanje kod Zdravka Reića u emisiji “Istinom do gola” u kojoj je govorio o reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Smetaju mi oni što navijaju protiv Hrvatske. Ne mogu te ljude nazvati navijačima, ako ideš kontra svoje reprezentacije, za mene je to tragedija. Ne shvaćaju da ne rade samo kontra reprezentacije nego i protiv svoje zemlje. Mi smo mala država, domoljubi smo i volimo svoju reprezentaciju. A ta vrsta ljudi? Jesu li to uopće ljudi, o tome bi se dalo razgovarati”, rekao je Šime.

“Svi smo u glavama imali da je ovo zadnja šansa ove generacije, uspjeh se morao dogoditi. Imam snimke na telefonu s autobusa i ne usudim se to pogledati. Zašto ne mogu vrijeme vratiti da još malo to traje?”, pita se Vrsaljko.

“Na žurim se s povratkom jer želim kad izađem na teren biti 300 posto spreman. Mi smo manjim reprezentacijama sada oš veći motiv, ali mi imamo kvalitetu i mislim da ćemo se vrlo lako kvalificirati. Nije se nitko opustio, na dan kad smo igrali s Mađarskom, nije nam išlo”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.