Simeone: Vrsaljko igrački raste u Atleticu i prenosi vitalnost

Foto: fah

Trener europskog doprvaka Atletico Madrida, Diego Simeone, rekao je kako hrvatski reprezentativni bek Šime Vrsaljko igrački raste, da je u posljednje vrijeme dobro igrao te da je alternativa prvom beku Juanfranu Torresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šime raste. Ima nešto što mi se jako sviđa: prenosi vitalnost. Želi slomiti zid, a kada se kontrolira u tom lomljenju zida moći će nastaviti razvijati to što prenosi”, rekao je Simeone u razgovoru za španjolske novine “Marca” povodom pet godina na klupi Atletico Madrida.

“Funkcionirao je dobro i u Muenchenu, primjerice, odigrao zanimljivu obrambenu utakmicu. Jasno je da će nam biti alternativa uz više minuta i nakon što se dodatno prilagodi unutar onoga što trebamo. I također ono što sam već rekao prije, treba vidjeti što će u budućnosti biti sa Juanfranom. Želimo imati dvojicu na toj strani za obrambene i napadačke zadatke”.

Vrsaljko je ljetos došao iz talijanskog Sassuola te je odigrao sedam utakmica za crveno-bijele iz Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.