Sin Muhammada Alija smatra da njegov otac ne bi podržavao pokret ‘Black Lives Matters’

Foto; snimka zaslona

Legendarni boksač teške kategorije Muhammad Ali ne bi podržavao ekstremno ljevičarski “Black Lives Matter” pokret, tako tvrdi njegov sin Muhammad Ali Mlađi o prosvjedima koji su zahvatili Ameriku, nakon ubojstva Georgea Floyda od strane bijelog policajca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Otac mi je rekao “svi životi su jednako važni”. Mislim da se on ne bi slagao s ovime što radi pokret “Black Lives Matter”, rekao je Ali Mlađi za New York Post.

On smatra kako je pokret “Black Lives Matter” rasistički i stvara podjele, a “svačiji je život bitan” i “Bog voli sve jednako i da nikada nikoga nije izdvojio”.

“Taj pokret okreće crnce protiv svih ostalih. Pokret doprinosi događanju rasno štetnih stvari”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osudio je nasilne prosvjednike, dodavši da bi prosvjedi bili u redu da su mirni. Dodao je i kako “nisu svi policajci loši”.

“Mislim da je Trump dobar predsjednik. Moj otac bi ga podržao. Trump nije rasist, Demokrati su ti koji se rasistički ponašaju, Demokrate nije briga ni za koga. Hillary Clinton nije stalo ni do koga”, rekao je Ali Mlađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.