Sjajne vijesti za Dalića: Nikola Vlašić promovirao se u glavnog igrača CSKA

Foto: fah

Nogometaši CSKA iz Moskve, za koji igra i hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić, pobijedili su u sklopu 21. kola prvenstva Rusije Akhmat Grozny, a ponajbolji igrač utakmice bio je već spomenuti Hrvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić inače briljira u dresu ruske momčadi, što je sjajna vijest za izbornika Zlatka Dalića nekoliko tjedana prije početka novih reprezentativnih izazova. Danas je Nikola zabio svoj deseti pogodak ove sezone za CSKA te se tako promovirao u glavnog igrača moskovske momčadi.

CSKA je slavio na krilima Nikole Vlašića te Salomona Rondona iz Venezuele. Naime, Rondon je zabio za CSKA u 38. minuti susreta iz kaznenog udarca za 1:0, drugi gol djelo je našeg reprezentativca. Nikola Vlašić, dakle, bio je strijelac u 52. minuti za konačnih 2:0, a asistirao mu je već spomenuti Rondon.

Uz Rondona i Fernandesa hrvatski je nogometaš bio najbolje ocijenjeni igrač CSKA, sve bitno na utakmici kretalo je od njega, prenose ruski mediji, hvaleći tako igru hrvatskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ove pobjede CSKA je drugi na prvenstvenoj ljestvici s dva boda manje i utakmicom više od vodećeg Zenita. CSKA se očito, bez obzira na loš start u sezonu, uključio u bitku za naslov prvaka s favoriziranim Zenitom, koji ipak ima daleko skuplju momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.