Slavlje Francuza, Hrvatska potonula u drugom poluvremenu borbe za OI u Tokiju

Foto: fah

Hrvatska muška rukometna reprezentacija izgubila je od Francuske 26:30 u prvom susretu olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Montpellieru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvih 40 minuta Hrvatska je igrala sjajno. U jednom trenutku imala je čak +5, ali u zadnjih 15 minuta uslijedio je ogroman pad i Francuska je preokretom došla do velike pobjede.

Hrvatska s Portugalom igra u subotu, a s Tunisom u nedjelju. Dvije najbolje reprezentacije s turnira izborit će nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju. Sutra se igra u 18:30, a u istom terminu u nedjelju joj je rival Tunis.

Portugal je u prvoj utakmici pobijedio Tunis 34:27 i tako je napravio prvi korak prema Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.