Slavlje hrvatskih rukometaša nakon još jedne pobjede: Na krilima navijača, uz zajedništvo do medalje…

Foto: fah

Hrvatski rukometaši nastavljaju superioran niz pobjeda na Svjetskom prvenstvo. Tri utakmice, tri uvjerljive pobjede, posebno su izabranici Line Červara briljirali u posljednjoj utakmici protiv Makedonije, koju mnogi smatraju najjačim protivnikom Hrvatske u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Hrvatska je bez dva možda i ključna igrača, Cindrića i Štrleka, koje je izbornik odmarao, s devet golova razlike svladala Makedoniju (31:22). Dakle, rukometni Vatreni mogu s dosta optimizma čekati 17. siječanj i derbi skupine protiv Španjolske, prije toga, dakako, potrebno je pobijediti Bahrein, u utakmicu u kojoj je Hrvatska veliki favorit.

Važno je primijetiti da je u tri utakmice Hrvatska briljirala kao momčad, koja je onda na površinu izbacila sjajne pojedince, poput Luke Stepančića, Šege, Karačića, Horvata, Duvnjaka… Uz odličnu momčadsku igru Hrvatska je pokazala širinu, napokon ne ovisimo o dva – tri igrača.  Hrvatsku igru krasi stroga disciplina i za sada se rukometaši pridržavaju striktno uputa izbornika.

Pobjedu protiv Makedonije hrvatski su rukometaši su pokušali približiti navijačima koji nisu imali prilike biti izravno na mjestu događaja, u dvorani. Naime, proslavili su pobjedu na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

???? #bravoekipa #iznadsvihhrvatska #proudtobecroat #igrajmojahrvatska #crohandball #croatia #hvalanavijaci ?: @katalmedia

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

Zahvalili su, naravno, navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Hvala vam dragi navijači na odličnoj atmosferi”, navijačima je zahvalio Luka Stepančić, junak hrvatske pobjede protiv Islanda na startu turnira. Stepančić je zabio Makedoncima tri gola u Münchenu. Kao i do sada Hrvatska je imala veliku podršku navijača.

 

View this post on Instagram

 

??Hrvatska 31-22 Makedonija?? Hvala Vam dragi naši navijači na odličnoj atmosferi!! @hrs_insta #feelslikehome #iznadsvihhrvatska??

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Luka Stepančić (@lukastepancic7) on

“Bravo, ekipica”, zadovoljstvo pobjedom je izrazio i Igor Karačić, strijelac četiri pogotka protiv Makedonije. Hrvatska je svladavši Makedoniju osigurala plasman u sljedeću fazu turnira, no, utakmica protiv Španjolske bit će ključna u borbi za prvo mjesto. Naime, pobjednik će u nastavak turnira prenijeti maksimalan broj bodova, što je važno u borbi za polufinale.

 

View this post on Instagram

 

???? bravo ekipica ???? @menshandball2019 #idemodalje

A post shared by Igor Karacic (@igorkaracicc) on

Pobjedu hrvatskih rukometaša na društvenim mrežama proslavio je i golman Filip Ivić, golman koji i nije s reprezentativcima u Njemačkoj.

“Dragi, goriiiiš”, ispod fotografije Igora Karačića napisao je Ivić te tako potvrdio zajedništvo koje vlada među igračima, kako onima koji trenutno nisu dio momčadi, tako, naravno, onima koji se bore na SP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.