Slavlje u Londonu: ‘Nisam ništa osvojio i nadam se da ćemo podići taj trofej’

epa09179746 Timo Werner (facing) of Chelsea celebrates with teammates after scoring the opening goal during the UEFA Champions League semi final, second leg soccer match between Chelsea FC and Real Madrid in London, Britain, 05 May 2021. EPA/Neil Hall

Chelsea se plasirao u finale Lige prvaka nakon što je u uzvratnom dvoboju u Londonu svladao Real s 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne mogu ovo opisati riječima, zaista. Bila je ovo sjajna predstava večeras, ali i teška utakmica. Znali smo da će Real doći ovdje i dati sve od sebe. Ipak, mislim da smo trebali zabiti barem pet komada, samo ja sam trebao zabiti pogodak 20 minuta prije nego što sam ga zaista postigao. Sada nam je ostala još samo jedna utakmica i u nju ćemo ući s ciljem da pobijedimo. Ja još nisam ništa osvojio i nadam se da ćemo podići taj trofej”, govorio je strijelac Mason Mount nakon susreta.

Nijemac Havertz također se kratko osvrnuo na pobjedu i prolaz.

“Kada se moj udarac odbio od prečke i kada je lopta padala Werneru na glavu sve se činilo kao čitava vječnost. Dali smo sve od sebe, imali smo veliku želju. Još u prvom poluvrmenu smo mogli riješiti utakmicu kada smo stvorili nekoliko prlika iz kontra napada”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.