Slavonski Brod domaćin finalnih utakmica hrvatskog vaterpolskog Kupa

Foto: Hvs.hr

Grad Slavonski Brod bit će od 16. do 18. prosinca domaćin ženskog i muškog Final Foura Kupa Hrvatske u vaterpolu odlučeno je na sastanku glavnog tajnika Hrvatskog vaterpolskog saveza Renata Živkovića i izvršnog direktora HVS-a Perice Bukića s gradonačelnikom Slavonskog Broda Mirkom Dusparom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatski vaterpolski savez nastoji podržati sredine koje nisu vodeći centri vaterpola, dakle osim Dubrovnika, Šibenika, Splita, Rijeke, Zagreba pokušavamo utakmice Svjetske lige, kao i ovakva događanja, proširiti diljem Hrvatske. Tako smo u dogovoru s Vaterpolo klubom Marsonija odlučili zajednički organizirali finale vaterpolskog kupa na Gradskim bazenima Slavonskog Broda”, rekao je izvršni direktor HVS-a Perica Bukić.

Tako će se u petak, 16. prosinca u Slavonskom Brodu odigrati dvije polufinalne ženske utakmice, dok se u subotu, 17. prosinca, odigrati najprije finale ženskog, a onda i dvije polufinalne utakmice muškoga Final foura Kupa Hrvatske. U nedjelju, 18. prosinca na programu je muški finale.

“Nama je izuzetno važno proširiti vaterpolo sport i na Slavonski Brod te omogućiti tamošnjim ljubiteljima sporta da izbliza vide naše srebrne i zlatne olimpijce iz Londona i Rija kao i najbolje hrvatske klubove”, kazao je Bukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.