Sopić: ‘Situacija s Pašalićem nije idealna, ali klub je na prvom mjestu‘

Foto: fah

Iza nogometaša Rijeke prvi je, uvodni dio ljetnih priprema. U subotu će Bijeli odigrati i svoju prvu od nekoliko pripremnih utakmica, prvi protivnik slovenski je prvoligaš Koper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je zakazan za 19 sati u kampu HNK Rijeke, no utakmica će ovog puta ostati zatvorena za javnost. Uoči tog dvoboja svoja razmišljanja iznio je i čelni čovjek riječke struke, Željko Sopić. Uskoro odlaze i u Austriju, a uoči odlaska u Austriju očekuje se i povratak, kako stvari stoje, jedinog reprezentativca Rijeke, Marca Pašalića.

“Dobio je slobodnih 10-ak dana i krenut će s nama u Austriju. Realno, trebao je dobiti i više, ali tako je kako je. Klub je na prvom mjestu, moramo gledati ambicije kluba… Znamo da nije idealno, ali ako bude prostora, naravno da ćemo mu dati još koji dan. Umor nije samo fizički, nego i psihički”, rekao je, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.