Spektakl na rasprodanom Maksimiru pred 30 000 gledatelja: Dinamo u lovu na prve bodove ove sezone u Ligi prvaka

Foto: fah

Sutra, u srijedu 18. rujna, Dinamo na Maksimiru igra prvu utakmicu grupne faze Lige prvaka protiv Atalante. Gosti iz Bergama umjereni su favoriti protiv Dinama u utakmici koja počinje u 21 sat i Hrvati će je moći gledati i na Hrvatskoj televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči novog spektakla u Zagrebu, za koji vlada ogromno zanimanje, donja zapadna tribina je rasprodana za manje od pola sata od početka prodaje ulaznica, isti je dan rasprodana i istočna tribina te gornja zapadna tribina, dan uoči utakmice Maksimir je zapravo gotovo rasprodan, dakle i sjever dolje, očekuje se da bi plave u lovu na prve bodove u Ligi prvaka moglo bodriti oko 30 000 ljudi.

Dinamo je u utorak izvijestio kako su rasprodane sve ulaznice za sjever dolje, s koje hrvatski prvak tradicionalno ima najglasniju podršku s obzirom kako tamo ”stoluju” BBB-i. U prodaji je ostalo tek nekoliko tisuća ulaznica na gornjoj sjevernoj tribini, no, i one ne zadugo, a očekuje se i posebna koreografija.

S obzirom na blizinu Italije i Atalanta će imati veliku podršku svojih navijača na Maksimiru, inače klub i Bergama na Maksimiru protiv Dinama zapravo debitira u Ligi prvaka i navijači spomenutog kluba to ne žele propustiti. Dolazak u Zagreb najavilo je više od 35 autobusa prepunih navijača talijanskog kluba, dakle, očekuje se oko 3000 navijača Atalante koji će napuniti jug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Maksimiru bi, dakle, ako smo dobro računali, trebalo biti otprilike gledatelja koliko ih je bilo i na prvoj utakmici osmine finala Europske lige u rano proljeće ove godine kada su Modri pobijedili Benficu 1:0, koja je također bila favorit protiv Dinama. Pogodak odluke zabio je Bruno Petković, napadač Dinama i hrvatske reprezentacije o kojem se posljednjih dana jako puno govori, s pravom s obzirom na sjajnu igru u Trnavi protiv Slovačke.  Nažalost, Benfica je ipak prošla dalje i plasirala se u četvrtfinale.

Oni koji još uvijek nemaju ulaznicu za utakmicu na Maksimiru protiv Atalante, a planiraju ići, mogu je kupiti i na blagajnama kraj Maksimira u utorak do 19 sati i to po cijeni od 120 kuna te u srijedu od 11 sati do 21:45 za 150 kuna. Inače, u 21:45 u srijedu završava prvo poluvrijeme, tako da je malo vjerojatno da će baš u to vrijeme biti puno onih koji će kupovati karte za sportske spektakl.  Ulaznice su dostupne i putem interneta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.