Spektakl na Wembleyu 15. studenog: Sudar Engleske i Španjolske!

Foto: fah

Nogometne reprezentacije Engleske i Španjolske, koje su promijenile izbornike nakon europskog prvenstva, odigrat će prijateljsku utakmicu 15. studenog na Wembley stadionu, objavio je u četvrtak Engleski nogometni svaez (FA).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon neuspjeha na Euru, Sam Allardyce je na kormilu engleske reprezentacije zamijenio Roya Hodgsona, dok je Julen Lopetegui preuzeo vođenje španjolske reprezentacije iz ruku Vicentea del Bosquea.

Obje su reprezentacije napustile Euro u osmini finala, Englesku je nadigrao Island sa 2-1, a Španjolska, branitelj naslova, je sa 0-2 izgubila od Italije.

Engleska će igrati protiv Škotske četiri dana prije Španjolske u sklopu kvalifikacija za SP 2018. Osim te dvije reprezentacije, u skupini F su još i Slovačka, Slovenija, Litva i Malta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska će tri dana prije ovog prijateljskog susreta odigrati kvalifikacijsku utakmicu protiv Makedonije u Grenadi. S njima su u skupini D kvalifiakcija za SP 2018. još i Italija, Albanija, Izrael i Lihtenštajn.

Zadnji put kada su igrali međusobno u Alicanteu u studenom prošle godine slavila je Španjolska sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.