Srpski mediji o navodnom ‘incidentu’: ‘Hrvat napao Srbina, bombardirao si Karlovac 1991.’

Foto: Instagram

Srpski mediji raspisali su se o jednom događaju u Hrvatskoj. U srijedu je, pri susretu 18. kola košarkaškog prvenstva Hrvatske u kojem su se sastali DepoLink Škrljevo i Zabok, prema tvrdnjama srpskih medija, došlo do “incidenta”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Dino Cinac, košarkaš Zaboka, u jednom trenutku dobacio kapetanu DepoLinka Nikoli Stanojeviću: “Bombardirao si Karlovac 1991. godine”.

Sportal donosi naslov: “Skandal u Hrvatskoj, sramno provocirali srpskog košarkaša! Uslijedila burna reakcija – nije mogao preći preko ‘bombardirao si Karlovac’?!”.

Na to je Stojanović burno reagirao i učinio nesmotrenost na terenu, no situacija se uskoro smirila, a utakmica se nastavila. Sve je završilo pobjedom gostiju iz Zaboka 101:84.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Nikola Stanojević je rodom iz Niša, igra na poziciji krila i visok je 203 centimetra, a u karijeri igrao je u Sloveniji, Grčkoj, BiH, da bi početkom ove sezone došao u DepoLink.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.