Što je Goran Ivanišević govorio o Novaku Đokoviću za srpske medije i hoće li se iz zajedničkog treninga u Rimu roditi senzacija?

Foto: Snimka zaslona

Nekoć najboljem svjetskom tenisaču ne ide baš najbolje ove sezone, naravno, kako su mnogi od Novaka Đokovića navikli samo na trofeje tako više ni polufinale Master turnira nije dovoljno dobar rezultat. Đoković je prošli tjedan ispao u polufinalu velikog ATP turnira u Madridu, neki će reći – ”pregazio” ga kralj zemlje Rafael Nadal, koji je u svakom slučaju jedan od najboljih tenisača zemljanih podloga u povijesti tenisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, nije Novaku Đokoviću puno bolje krenulo ni nakon što je smijenio cijeli stručni stožer uoči velikog madridskog turnira. svjetski mediji već danima pokušavaju dokučiti tko bi mogao biti novi trener srpskog tenisača, u kalkulacijama prednjače, naravno, srpski mediji. Najnovija medijska akvizicija Novaka Đokovića je najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević, koji je trenirao u Rimu zajedno s Đokovićem, što je Novak objavio na društvenim mrežama. Mediji su iz treninga dvojice tenisača, jednog bivšeg i jednog još uvijek aktualnog, dali naslutiti kako će novi trener Novaka Đokovića biti Goran Ivanišević, o kojem srpski mediji nemaju pretjerano dobro mišljenje, barem na rano razdoblje karijere našeg Gorana koji se tijekom devedesetih s hrvatskim grbom oko glave borio za međunarodnu afirmaciju Hrvatske, ukazivao na velikosrpsku agresiju na svoju domovinu.

“Gle tko mi je upao na trening”, napisao je Novak Đoković na Twitteru te je objavio kratki video svog treninga s Goranom. Podsjetimo, Goran Ivanišević ne tako davno bio je trener Marina Čilića, koji je baš u Goranovoj ”eri” ostvario rezultat karijere, osvojivši US Open. Spomenimo isto zako kako ovo nije prvi put da se u kontekstu novog trenera Novaka Đokovića spominje Goran Ivanišević, koji je prije nekoliko mjeseci nešto o tome i rekao, zapravo rekao je puno.

Foto: Snimka zaslona

“Mogućnost suradnje s Novakom Đokovićem? To bi bilo kao kad bi vas u nogometu Real Madrid pozvao da budete njihov trener. To se ne odbija. To je san svakoga tko bi ikada želio baviti se trenerskim poslom i tko se donekle razume u njega. Iako trenutno nije broj jedan, Novak je po meni najbolji. Osvojio je sve što je mogao osvojiti. Vrijeme će pokazati je li odluka o promijeni stručnog stožera bila prava” rekao je prije nekoliko mjeseci Ivanišević za srbijanske medije, konkretno Telegraf.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Goran Ivanišević trenutačno je  trener Čeha Tomaša Berdycha, dakle, trebao bi raskinuti dogovor s Čehom kako bi preuzeo Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.

4 KOMENTARI

  1. Srpski mediji o Đokoviću: “Uoči finala teniskog turnira u hrvatskom gradu Umagu, srpski teniser crnogorskog porekla Novak Đoković, kome je majka Hrvatica iz Vinkovaca, proveo je kraće vreme u prijatnom druženju sa predsednicom Hrvatske, Kolindom Grabar Kitarović, promovišući hrvatski turizam u društvu političarke koja besramno negira ustaške zločine nad Srbima u Drugom svetskom ratu. Dok je, svojedobno, vrhunski plivač Milorad Čavić diskvalifikovan sa turnira zbog toga što je nosio majicu sa porukom ‘Kosovo je Srbija’, Đoković nije igrao za reprezentaciju Srbije protiv Argentine u Davis cupu, a našao je vremena da se sretne sa radikalnom hadezeovkom, i razgovara, valjda, o vraćanju ćiriličnih tabli na zgrade državnih ustanova u toj zemlji. Nema detalja o tome da li su, nakon susreta, otišli u ‘Loru’ na kafu”.

    • Nažalost, stara je vijest da se (veliko)Srbi vrte oko statusa žrtve, uvijek i svugdje. Zaboravljajući pritom sve što je prethodilo i sve što je uslijedilo nakon onoga čega se love.

  2. Goran Ivanisevic je daleko od teniske kvalitete jednog Novaka Djokovica. U to nema sumnje.No Djokovic je i puno inteligentniji i lukaviji od Ivanisevica. I ne bi me cudilo da Ivanisevicu ponudi suradnju. Jasno, od koje bi Djokovic imao puno vise koristi. Jer on ima novaca a Hrvatska je lijepa zemlja u koju bi se itekako dalo ulagati.Pogotovo na moru. Mozemo samo zamisliti kako bi tu tenisku suradnju reklamirali nasi ljevicarski mediji, Beograd i svi oni koji su za neki novi jugo -zivot. Stoga zivi bili pa vidjeli….Imam dojam da nece proci puno vremena kada ce do te itekako od Beograda prizeljkivane suradnje doci..Daj boze da grijesim..
    U sjecanju mi je mizerno gostovanje Dina Radje na beogradskoj televiziji zajedno s Vladom Divcem. Radja je ispao tako jadan,mizeran i bijedan da mi se smucilo gledat. Ne bi me cudilo da se isto dogodi s Ivanisevicem.

Comments are closed.