Strašan udarac: Teška ozljeda Nike Kranjčara, je li ovo kraj karijere igrača koji je mogao biti jedan od najvećih?

Foto: snimka zaslona

Taman kad se počeo vraćati ozbiljnom nogometu Niko Kranjčar se prema prvim informacijama teže ozlijedio. I nije ovo, nažalost, prva takva ozljeda Nike Kranjčara u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Glasgow Rangersi se boje da bi bivši hrvatski nogometni reprezentativac mogao izgubiti cijelu sezonu nakon što je trening napustio na nosilima. Navodno se radi o teškoj ozljedi koljena. Prvi pregledi liječnika nakon što su bivšeg kapetana Dinama, ali i bivšeg nogometaša Hajduka iznijeli s travnjaka u Auchenhowieu pokazuju da su strahovi opravdani, iako liječnici tek čekaju da oteklina na koljenu splasne kako bi nogometaš mogao proći ozbiljnije preglede. Pauza bi, ovako na prvi pogled, mogla trajati do šest mjeseci. Drugim riječima, ova je godina za Niku definitivno izgubljena. Pitanje je da li je ovo zapravo kraj karijere nogometaša koji odigrao i nekoliko velikih utakmica za Vatrene. Prisjetimo se odlične igre na Wembleyju kada je Hrvatska slavila protiv Engleske (3:2), zatim protiv Brazila na Poljudu 2005., pa i protiv Brazila na SP-u 2006., u utakmicu koju je Hrvatska izgubila (0:1), ali je odigrala vrlo dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko se pokaže točnim ovakva informacija značila bi težak, da ne kažemo presudan, udarac na karijeru nogometaša koji se čitavu svoju karijeru borio s ozljedama i koji upravo zbog ozljeda nije ostvario karijeru kakvu bi inače mogao s obzirom na talent. Početne pozicije, primjerice, Luke Modrića i Nike Kranjčara bile su u dobroj mjeri na strani Kranjčara, kasnije je Modrić otišao daleko naprijed, a Niko je ostao na čistini boreći se s ozljedama i medijskim napadima s obzirom kako su mu mediji jedno vrijeme zamjerali da igra u reprezentaciji samo zato jer mu je otac bio izbornik.

Nakon što je Niko Kranjčar prva dva mjeseca poslije dolaska u Rangers tražio sam sebe, prilagođavao se novoj sredini, napokon uspio, ovaj će udarac definitivno ostaviti velike, velike posljedice. Kranjčar, naime, nema više 21 godinu. Niko je bio strijelac i najbolji igrač utakmice protiv Partick Thistlea, nakon čega je, kako smo već i pisali, sjajno odigrao prošlog tjedna protiv Invernessa. Navijači su ga prihvatili, a onda krah…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.