Strašna nesreća u biciklizmu: Jakobsen više nije u komi, Gruenewegen se ispričao

epa08585759 Riders fall near finish line during the 1st stage of Tour de Pologne cycling race, over 195.8 km between Chorzow and Katowice, southern Poland, 05 August 2020. EPA/ANDRZEJ GRYGIEL POLAND OUT

Nizozemski biciklist Fabio Jakobsen izašao je iz kome dva dana nakon teškog pada u završnici prve etape Tour of Poland u Katowicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Groenewegen, koji je i sam pao prilikom sprinta, imao je operaciju zbog slomljene ključne kosti.

“Ne mogu pronaći riječi kojima bih opisao koliko mi je žao Fabija i ostalih koji su pali ili pogođeni. Trenutno je najvažnije Fabiovo zdravlje. Na njega stalno mislim cijelo vrijeme”, napisao je Groenewegen na društvenim mrežama.

Šef ekipe Deceuninck Patrick Lefevre objavio da je podnio prijavu protiv Groenewegena Međunarodnoj biciklističkoj federaciji (UCI), kao i policiji u Poljskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.